Στο πλαίσιο της υλοποίησης του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής χρονιάς 2015-2016 (Υ.Α. ΦΕΚ 1340/2002) πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εξής δειγματικές διδασκαλίες:

  1. Δειγματική διδασκαλία (6η διδακτική ώρα) με θέμα «Εισαγωγή στο προγραμματισμό έξυπνων φορητών συσκευών με το AppInventor» με εισηγήτρια την Εκπαιδευτικό Πληροφορικής κα. Αγγελική Σαϊτάκη.       Θα ακολουθήσει συζήτηση (7η ώρα).

Η δειγματική διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στο Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου. Η συνάντησή μας θα είναι στις 12:15.Προκειμένου να μην διαταραχθεί το μαθησιακό κλίμα δεν θα επιτραπεί η προσέλευση των εκπαιδευτικών μετά την έναρξη του μαθήματος (12:25).

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/-τριες των σχολείων της Ομάδας 1 (Πίνακας Αποδεκτών) να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής ώστε να παρευρεθούν στη συνάντηση τροποποιώντας όπου αυτό είναι αναγκαίο το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας.

  1. Δειγματική διδασκαλία (6η διδακτική ώρα) με θέμα «Δημιουργία ταινίας μικρού μήκους με το πρόγραμμα Windows movie maker» με εισηγήτρια την Υποδιευθύντρια του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου Εκπαιδευτικό Πληροφορικής κα. Αφροδίτη Μιχαηλίδη. Θα ακολουθήσει συζήτηση (7η ώρα).

Η δειγματική διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου στο Εργαστήριο Δικτύων 3ος όροφος Πληροφορικής. Η συνάντησή μας θα είναι στις 12:15.Προκειμένου να μην διαταραχθεί το μαθησιακό κλίμα δεν θα επιτραπεί η προσέλευση των εκπαιδευτικών μετά την έναρξη του μαθήματος (12:30).

Παρακαλούνται οι Διευθυντές/-τριες των ΕΠΑΛ και των Ε.Κ της πόλης του Ηρακλείου να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς Πληροφορικής ώστε να παρευρεθούν στη συνάντηση τροποποιώντας όπου αυτό είναι αναγκαίο το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας.

Τις δειγματικές είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν και όσες/όσοι εκπαιδευτικοί πληροφορικής επιθυμούν από οποιοδήποτε σχολείο του Ηρακλείου εφόσον δεν έχουν μάθημα τις τρεις τελευταίες ώρες.

 

Για την καλύτερη οργάνωση των δειγματικών παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί πληροφορικής που θα συμμετάσχουν να συμπληρώσουν την εξής φόρμα https://goo.gl/BJpV7g έως και Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (1η Δειγματική) και Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου (2η Δειγματική).

 

Εφόσον οι συμμετοχές για κάθε δειγματική είναι περισσότερες από 12 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Στην περίπτωση αυτή, τα ονόματα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας και στη λίστα αλληλογραφίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης

 

Πανσεληνάς Γιώργος

 

Πίνακας Αποδεκτών

Ομάδα 1

ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΓΕΛ ΒΙΑΝΝΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΓΕΛ ΚΑΣΤΕΛΛΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΓΕΛ ΜΕΛΕΣΩΝ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΡΑΨΑΝΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΕΦΕΛΙΟΥ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΓΕΛ ΧΑΡΑΚΑ

 

   

Καλώς Ορίσατε  

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη μας για επικοινωνία και συνεργασία.

 Ο σκοπός του είναι...

 Γιώργος Πανσεληνάς

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης

   

Εκδηλώσεις  

mathitiko festival 2019

   

Junior Code Academy  

Logo JCA

   

Βιβλία  

ef plir

   

Περιοχή Χρηστών