Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης σε συνεργασία με την Εταιρία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα, την ομάδα CommonsLab  και το 2ο Ε.Κ Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνουν εργαστηριακό σεμινάριο με θέμα

«Τρισδιάστατη Εκτύπωση (3DPrinting)»

την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, και ώρα 18:00-20:00,  

στο 2ο Ε.Κ  Ηρακλείου

Το εργαστήριο απαντάει στα εξής ερωτήματα:

  • Τι είναι η τρισδιάστατη εκτύπωση και γιατί είναι σημαντική;
  • Ποια είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιεί;
  • Ποια είναι η διαδικασία, από το σχεδιασμό μέχρι την εκτύπωση;

Επιμορφωτές του σεμιναρίου είναι οι Μανώλης Μπριτζολάκης, Δημήτρης Κουκουλάκης και Jann Eike Kruse, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί πληροφορικής που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να συμπληρώσουν τη φόρμα (http://goo.gl/forms/fzQTMnQKVR) έως και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015.

Λόγω της εργαστηριακής μεθόδου επιμόρφωσης, εφόσον υπάρξουν πάνω από 22 αιτήσεις θα πραγματοποιηθεί κλήρωση. Οι συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν την Τρίτη 24 Μαρτίου στο siteτης Δευτεροβάθμιας dide.ira.sch.gr και στα email των σχολείων.

Υποχρέωση όλων των αιτούντων και κριτήριο συμμετοχής σε μελλοντικά σεμινάρια αποτελεί η έγκαιρη ειδοποίηση σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με τη συμμετοχή τους.

Γιώργος Πανσεληνάς

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής

   

Καλώς Ορίσατε  

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη μας για επικοινωνία και συνεργασία.

 Ο σκοπός του είναι...

 Γιώργος Πανσεληνάς

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης

   

Εκδηλώσεις  

mathitiko festival 2022

   

Βιβλία  

ef plir

   

Junior Code Academy  

Logo JCA

   

Περιοχή Χρηστών