Αγαπητές συναδέλφισσες, Αγαπητοί συνάδελφοι,

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Στο πλαίσιο της διάχυσης καλών εκπαιδευτικών σεναρίων και πρακτικών, ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης Πανσεληνάς Γεώργιος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής Αν. Κρήτης διοργανώνουν τέσσερις 3ώρες επιμορφωτικές συναντήσεις, μία ανά τύπο σχολείου (Δημοτικό, Γυμνάσιο, ΓΕΛ, ΕΠΑΛ).

Στις συναντήσεις, με αφορμή την παρουσίαση εκπαιδευτικού σεναρίου που εφαρμόστηκε στην τάξη θα συζητηθεί ο προγραμματισμός του εκπαιδευτικού έργου για το συγκεκριμένο μάθημα και θα υπάρξει ανταλλαγή καλών πρακτικών. Θα δοθούν επίσης έτοιμα σενάρια προς χρήση.

Σε πρώτη φάση θα παρακαλούσαμε τους συνάδελφους οι οποίοι επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα εκπαιδευτικό σενάριο που υλοποίησαν με επιτυχία στην τάξη τους να το δηλώσουν στη φόρμα http://goo.gl/ndMJNX μέχρι την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014. Παρακαλούμε να επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε σενάριο που ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Γεώργιος Πανσεληνάς

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου, Λεωνίδας Παπαδάκης, αντιπρόεδρος

   

Καλώς Ορίσατε  

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη μας για επικοινωνία και συνεργασία.

 Ο σκοπός του είναι...

 Γιώργος Πανσεληνάς

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης

   

Εκδηλώσεις  

mathitiko festival 2019

   

Βιβλία  

ef plir

   

Junior Code Academy  

Logo JCA

   

Περιοχή Χρηστών