Στο πλαίσιο του 4ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (www.digifest.info), ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης διοργανώνει τα παρακάτω εργαστηριακά σεμινάρια για τους μαθητές των Γυμνασίων της Π.Ε Ηρακλείου και Λασιθίου:

  • «Από τους πολυπλέκτες και τα δένδρα στις μνήμες και τους επεξεργαστές: το Εργαστήριο Ψηφιακής Σχεδίασης του Πανεπιστημίου Κρήτης συναντά τους μαθητές» (εκπαιδευτής: Γιώργος Καλοκαιρινός):
    Σάββατο 05 Απριλίου 2014 και
    ώρα10:00 – 11:00,στο Δημοτικό κτίριο της οδού Ανδρόγεω (Αίθουσα ΚΕΑΛ, Υπόγειο).
  • Πληροφορική χωρίς Υπολογιστές: ομαδικά παιχνίδια για μαθητές (εκπαιδευτές: Νίκος Ψαρουδάκης, Γιάννης Χαλκιαδάκης, Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου)

Σάββατο 05 Απριλίου 2014 και ώρα12:00-13:00,στο Δημοτικό κτίριο της οδού Ανδρόγεω (2ος όροφος).

Οι μαθητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο από τα παραπάνω σεμινάρια ή και τα δύο θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής (http://goo.gl/oAL7uR) έως και 31 Μαρτίου 2014.

Λόγω των περιορισμών που θέτουν τα εργαστήρια, μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθεί λίστα συμμετεχόντων μαθητών στον δικτυακό τόπο dide.ira.sch.gr την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014.

   

Καλώς Ορίσατε  

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη μας για επικοινωνία και συνεργασία.

 Ο σκοπός του είναι...

 Γιώργος Πανσεληνάς

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης

   

Εκδηλώσεις  

mathitiko festival 2019

   

Junior Code Academy  

Logo JCA

   

Βιβλία  

ef plir

   

Περιοχή Χρηστών