Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο διερεύνησης εκπαιδευτικών αναγκών και επαγγελματικής ανάπτυξης για εκπαιδευτικούς Πληροφορικής.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η βιωματική διερεύνηση και συνειδητοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών κάθε ενός συμμετέχοντος.

Η επίτευξη του σκοπού του σεμιναρίου θα οδηγήσει στην τροφοδότηση της αυτό-κατευθυνόμενης μάθησης και της επαγγελματικής ανάπτυξης του κάθε ενός συμμετέχοντος ξεχωριστά και στο σχεδιασμό και στην πραγματοποίηση σχετικών επιμορφωτικών δράσεων με βάση τις ανάγκες της ομάδας.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου. περιλαμβάνει 4 συναντήσεις συνολικής διάρκειας 6 ωρών (5 δια ζώσης + 1 εξ αποστάσεως) και θα πραγματοποιηθεί σε ώρες και μέρες που θα βολεύουν τους συμμετέχοντες και το σχολικό σύμβουλο.

Συντονιστής της εκπαιδευτικής ομάδας θα είναι ο σχολικός σύμβουλος.

Οι εκπαιδευτικοί πληροφορικής που επιθυμούν να λάβουν μέρος παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα (http://goo.gl/5aTu85) έως και 5 Μαρτίου.

Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν με email και τηλεφωνικά το διάστημα 7-9 Μαρτίου 2014.

   

Καλώς Ορίσατε  

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη μας για επικοινωνία και συνεργασία.

 Ο σκοπός του είναι...

 Γιώργος Πανσεληνάς

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης

   

Εκδηλώσεις  

mathitiko festival 2019

   

Βιβλία  

ef plir

   

Junior Code Academy  

Logo JCA

   

Περιοχή Χρηστών