Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης σε συνεργασία με το "Εργαστήριο Διανεμημένων Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πολυμέσων του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης" διοργανώνει επιμορφωτικό εργαστήριο στη «Γλώσσα προγραμματισμού για παιδιά Scratch».

 

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο 6:30-9:30 το απόγευμα της Τρίτης 26 Οκτωβρίου. Ενώ για όσους επιθυμούν θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα (Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 7-9 το απόγευμα) με προτάσεις για σχολικές μαθησιακές δραστηριότητες με το Scratch (συνεργάτης για την Τετάρτη η συνάδελφος Αφροδίτη Μιχαηλίδη).

Λόγω της εργαστηριακής φύσης του σεμιναρίου ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20. Αν προκύψει μεγαλύτερος αριθμός ενδιαφερομένων θα γίνει 2ο τμήμα την Τρίτη 11:15-14:15 μόνο για τους εκπαιδευτικούς που δεν θα έχουν μάθημα εκείνη την ώρα (πχ εκπαιδευτικούς Γυμνασίου με ενεργοποιημένη τη διευθέτηση ωραρίου).

 

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Ν. Λασιθίου την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 11:30-14:30 σε όποια πόλη εξυπηρετεί τους συναδέλφους.

Παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί Πληροφορικής ενδιαφέρονται και έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την αποστείλουν στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ.

 

Ο ακριβής τόπος των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερομένους μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των αιτήσεων.

 

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Ανατολικής Κρήτης

Πανσεληνάς Γιώργος

   

Καλώς Ορίσατε  

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη μας για επικοινωνία και συνεργασία.

 Ο σκοπός του είναι...

 Γιώργος Πανσεληνάς

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης

   

Εκδηλώσεις  

mathitiko festival 2022

   

Βιβλία  

ef plir

   

Junior Code Academy  

Logo JCA

   

Περιοχή Χρηστών