Όπως ήδη γνωρίζετε, η Google έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει την υποστήριξη του App Inventor στο τέλος του χρόνου. Γι' αυτό θα πρέπει, όσοι έχετε δημιουργήσει projects, να ακολουθήσετε την επιλογή "Download All Projects" μέχρι τις 31/12/2011, για να αποθηκεύσετε τοπικά σε ένα συμπιεσμένο αρχείο όλον τον πηγαίο κώδικά σας.

Από την αρχή του νέου έτους αναλαμβάνει την υποστήριξή του το MIT Center for Mobile Learning (CML), το οποίο έχει αναπτύξει και το Scratch. Υπάρχει, επομένως, η σκέψη να ενσωματώσουν τις δυνατότητες του App Inventor στο Scratch ή και αντίστροφα. Στον καινούριο server θα μπορείτε να "ανεβάσετε" και πάλι τα παλιά σας project από το τοπικό σας αρχείο. Η νέα ιστοσελίδα του App Inventor θα είναι η:

http://appinventoredu.mit.edu/

 

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις και να συμμετέχετε στον εξελληνισμό του project, μπορείτε να εγγραφείτε στην Ελληνική Κοινότητα App Inventor ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση:

https://sites.google.com/site/appinventorhellas/

   

Καλώς Ορίσατε  

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη μας για επικοινωνία και συνεργασία.

 Ο σκοπός του είναι...

 Γιώργος Πανσεληνάς

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης

   

Εκδηλώσεις  

mathitiko festival 2022

   

Βιβλία  

ef plir

   

Junior Code Academy  

Logo JCA

   

Περιοχή Χρηστών