στο πλαίσιο του προγραμματισμού της σχολικής χρονιάς 2015-2016 (Υ.Α. ΦΕΚ 1340/2002) πρόκειται να διεξαχθούν οι εξής συναντήσεις:

  • Τρίτη 6 Οκτωβρίου – Γυμνάσιο Μοιρών (11:30-14:00): Σύσκεψη των εκπαιδευτικών Πληροφορικής της περιοχής Μοιρών (και το ΕΠΑΛ Μοιρών)

Στο πλαίσιο αυτών των συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί:

(α) Μονόωρη (5η διδακτική ώρα) δειγματική διδασκαλία με θέμα «Αντιμετωπίζοντας το «έξυπνο» χαρτί»  με εισηγητή τον σχολικό σύμβουλο. Προκειμένου να μην διαταραχθεί το μαθησιακό κλίμα δεν θα επιτραπεί η προσέλευση των εκπαιδευτικών μετά την έναρξη του μαθήματος.

(β) Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου (Νέα Αναλυτικά Προγράμματα και Εκπαιδευτικό υλικό στα ΕΠΑΛ, αλλαγές σε Γυμνάσια, ΓΕΛ)

(γ) Διάχυση καλών διδακτικών πρακτικών

(δ) Διερεύνηση εκπαιδευτικών αναγκών

 

  • Πέμπτη 1 Οκτωβρίου – 1ο Ε.Κ Ηρακλείου (12:00-14:00): Σύσκεψη των εκπαιδευτικών Πληροφορικής των ΕΠΑΛ και Ε.Κ του Ηρακλείου (εκτός του ΕΠΑΛ Μοιρών)

 Νέα Αναλυτικά Προγράμματα και Εκπαιδευτικό υλικό

 (α) Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου

 (β) Διάχυση καλών διδακτικών πρακτικών

 (γ) Διερεύνηση εκπαιδευτικών αναγκών

 Παρακαλούνται οι Διευθυντές/-τριες των σχολείων να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς ώστε να παρευρεθούν στη συνάντηση τροποποιώντας όπου αυτό είναι αναγκαίο το ωρολόγιο πρόγραμμα της ημέρας.

 Οι μετακινήσεις των συναδέλφων θα πραγματοποιηθούν χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

 

   

Καλώς Ορίσατε  

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη δημιουργικότητα αλλά και την ανάγκη μας για επικοινωνία και συνεργασία.

 Ο σκοπός του είναι...

 Γιώργος Πανσεληνάς

Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αν. Κρήτης

   

Εκδηλώσεις  

mathitiko festival 2019

   

Junior Code Academy  

Logo JCA

   

Βιβλία  

ef plir

   

Περιοχή Χρηστών